Voorgangers


Jeroen Kanis

Jeroen en Masego zijn in 2004 met het werk van Sozo Mission begonnen. Jeroen was zendeling in Chili en heeft voor verschillende kerken en zendingsdorganisaties gewerkt. Masego heeft haar Master in Theology behaald aan de PThU in Kampen met als specialisatie het Oude Testament. Jeroen komt uit Nederland en Masego uit Botswana.

Imran Gill


Imran Gill is voorganger van SOZO Mission. Hij heeft ee theologische opleiding gevolgd in Pakistan en is zoon van een voorganger. Hij kwam als vluchteling naar Nederland en heeft gedurende zijn tijd op het azc veel mensen in soortgelijke situaties kunnen bemoedigen. Wij zijn blij dat Imran ons voorgangersteam wil versterken.

Nestor and Florence Tsala


Dit zendingsechtpaar is voorganger van Sozo Mission en werkt voor Grace Church in Amersfoort en Jeugd met een Opdracht (YWAM). Die zendingsorganisatie werkt wereldwijd en Nestor en Florence zijn geroepen om in Nederland te werken. Nestor komt uit Togo en Florence uit Kameroen.

Ruth Maria


Zuster Ruth Maria uit Kampen (oorspronkelijk uit Curaçao) is lid van ons pastorale team. Zij zet haar gaven en talenten graag in voor onze internationale kerk. Ruth is een krachtige en gepassioneerde dienares van God. Zij heeft het verlangen om te evangeliseren, mensen te bezoeken en gebedsbijeenkomsten voor SOZO te houden. Tijdens onze wekelijkse samenkomsten is zij als gastvrouw verantwoordelijk voor het welkomstteam en de ontmoeting na afloop van de dienst. Ontmoet Ruth in SOZO Mission.

Saleem Inayat

Saleem Inayat uit Pakistan is ouderling van SOZO Mission. Zijn passie is om te evangeliseren in het asielzoekerscentrum, maar ook daarbuiten. Hij houdt wekelijks bijbelstudies in zijn bungalow, die door ruim twintig personen worden bezocht. Saleem heeft een krachtig getuigenis over hoe hij - ondanks zijn tegenslagen - trouw aan God is gebleven.

Saleem Inayat


Pastor George Nyevilley-Blay uit de Ghanese stad Takoradi is tijdens zijn studie aan de Theologische Universiteit Kampen verbonden aan SOZO. Hij leidt diensten en adviseert onze gemeente. Pastor George is getrouwd en heeft drie kinderen.